Danske sportscykler – skræddersyet og direkte til dig


Designet til de danske landeveje, stier og spor.
Smukke, hurtige og lette danske sportscykler. Fart, køreglæde og value-for-money. Højeste kvalitet i rammer og finish. Udviklet og samlet af mekanikere i Danmark siden 2007.

Shop cykler direkte i webshoppen

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

Click & Ride – køb i webshop & showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved showrooms.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.
 

GRATIS TILPASNING AF STYR & FREMPIND

Innovative topcykler i smukke farver

Vores rammer findes kun i højeste kvalitet.
Alle Pronghorns dansk designede rammer er bygget i den højeste kvalitet Toray carbon og AL6061 aluminium. Og vi har kun een ramme i hver serie - nemlig toprammen. Rammerne er fremstillet i samarbejde med de bedste producenter i verden og fyldt med diskrete og innovative detaljer. Derudover er alle vores cykler spækket med lækre komponenter og hjulsæt –  altsammen skabt til at skabe fart.

GRATIS PLUG & PLAY LEVERING DIREKTE

Online køberguide

Populære cykler

Leveringstider – opdaterede datoer under hver cykel



 

”En fryd for øjet..."
"En dejlig forfriskende oplevelse..."
"Essensen af en ægte racercykel...”
"Value for money..."


"Pronghorns eget, integrerede kulfibercockpit er en fryd for øjet og velfungerende. 28mm dæk fra Continental er en komfortgevinst for enhver cykel. Slanke aerosadelstræbere udbøjer mere og bidrager til stødabsorption og komfort. Pronghorn Road Aero Disc rummer essensen af en ægte racercykel: Agressiv, agil og hurtig. Den er også testens billigste og det gør ikke den samlede oplevelse dårligere. "

CYKELMAGASINET DANMARK
STOR TEST AF MARKEDETS AERO RACERE

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE


Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her