CX+Gravel Disc 


Grus. Mudder. Asfalt.
Vores nye CX+Gravel Carbon Disc kan klare det hele. Grus. Mudder. Asfalt. Regn. Storm. Sne. Og den kan omsætte alle dine watt direkte til fart uanset underlaget. Hele dagen. Hele året. Og på alle underlag. 

Opgraderinger og tilbehør til Pronghorn CX+Gravel 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

 

Pronghorns cykel egner sig fortrinligt til både gravel, cross og landevej ...


"Cyklen henvender sig til fartdjævelen, der vil hurtigt igennem de skarpe sving i terrænet, og som også vil være flyvende, på landevejsstykkerne. Pronghorn leverer en livlig fartmaskine til racerrøvene på både crossbanen og i de nye gravelløb. Der er ingen tvivl om, at man med et lettere hjulsæt og et sæt landevejsdæk vil kunne transformere den til en næsten fuldblods landevejsracer." 

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST, APRIL 2020.

PRØV CX+GRAVEL I ET SHOWROOM

Hele dagen. Hele året. Og på alle underlag.

Hemmelighed bag en god cross- og gravelcykel er balancen mellem fart, acceleration og komfort. Vi har mixet egenskaberne i vores nye CX+Gravel således, at du får en cykel, der kan køre stærkt på alle typer af underlag og som du kan sidde på i flere timer af gangen. Brug den til racing, til touring, til landevej, til gravel – og der, hvor du normalt kører på en MTB. Det eneste, du behøver er at skifte dækkene fra CX til gravel eller dine almindelige landevejsdæk - og så kan du justere det sidste vha. dæktrykket. Cyklen er lettere end mange landevejscykler, og dermed en perfekt vintercykel også.

FIND DIN PRÆCISE STØRRELSE

 

Denne cross og gravelmaskine skærer perfekt igennem mudder ...

 

CYKELMOTION DANMARK, TEST.

Karol Michalski fra Pronghorn Racing Team tester CX+Gravel Carbon Disc under VM i cykelcross i Bogense 2019. 

Innovative rammer. Lækre komponenter. Gode hjulsæt. 


Pronghorns nye CX+Gravel er en allroad gravelmaskine, der kan bruges til både cross, gravel og landevej. Med top-kvalitet i carbon, komponenter, through-axels, skivebremser, hurtige hjulsæt og en afbalanceret geometri, kan du køre ture på alle underlag og holde farten i alle felter. 


FAQ OM GRAVEL

Er Pronghorns CX+Gravel en cross eller gravelcykel?
Det er en performance gravelcykel, der også kan bruges allroad til både cross og landevej. Afhængigt af, hvilke dæk og komponenter den tones med. 

Hvad er forskellen mellem gravel- og crosscykler?
Crosscykler er designet til at køre cykelcross race på små snævre baner med smallere dæk i korte, intensive pas. Gravelcykler er til grusveje og med dækbredder op til ca. 40 mm og ofte længere ture.

FOLD TEKST UD +

Findes der forskellige typer af gravelcykler?
Ja, afhængigt af geometri, vægt, materialer, komponenter og dæk kan gravelcykler designes til at spænde fra performance til touring.

Kan jeg bruge cyklen til landevej?
Ja, cyklen er velegnet som en komfortorienteret landevejs- og vinterracer. Særligt hvis du fx sætter brede landevejsdæk på. Man kan vælge at have to hjulsæt med hver sit sæt dæk til fx gravel og landevej. Vi har en model med landevejsgruppen Ultegra på som standard.

Er der ulemper ved kun at have en klinge foran?
1X teknologien er lettere og mere aerodynamisk. Men man kan dog både 'løbe tør for gear' og opleve store spring i gear på landevej. Derfor har vi en 2x11 version Ultegra til landevej.

Kan jeg sætte tasker og skærme på?
Ja, du kan montere den type af tasker og skærme, som ikke kræver fittings på stellet, da vores cykel ikke har disse.

Kan jeg få tubeless set-up i dækkene?
Ja, vi leverer selvfølgelig tubeless, hvis du kontakter os.

Kan man køre MTB på cyklen?
Du kan godt prøve singletracks og MTB spor, men cyklen er ikke bygget til det, og det er på eget ansvar. Desuden kan den ikke i længden holde til MTB spring og hop.

Er cyklen dansk?
Cyklen er designet og udviklet i Danmark. I tæt samarbejde med vores producenter i østen. Samlet i Danmark.

Hvor mange farver fåes den i?
Cyklen fås standard i sort, men kan leveres i valgfri farve som en del af vores custom-farve program.

Kan jeg ændre i komponenterne?
Ja, du kan kontakte os for andre hjulsæt og komponenter.

Kan jeg ændre i opsætning af styr og frempind?
Ja, du kan få ønsket mål på frempind og styr, da vi først samler cyklen efter bestilling.

 Pronghorn CX+Gravel Disc er den perfekte all-round cykel for de fleste landevejs- eller MTB-ryttere.

Køb direkte i vores webshop eller showrooms

Mix fordelene ved webshop med trygheden ved en butik.
Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


Aktuelle cykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Shop cykler direkte

Genveje til Pronghorn