Grus. Mudder. Asfalt.

Vores nye CX+Gravel Carbon Disc kan klare lidt af det hele. Grus. Mudder. Asfalt. Regn. Storm. Sne. Og den kan omsætte alle dine mange watt direkte til fart uanset underlaget. 

Kør allroad fra kun kr. 18.990

Køb CX+Gravel online her – eller i vores tre danske showrooms.

 

”Denne cross- og gravelmaskine skærer perfekt gennem mudder ...”

 

CYKELMOTION DANMARK, TEST.

Karol Michalski fra Pronghorn Racing Team tester CX+Gravel Carbon Disc under VM i cykelcross i Bogense 2019. 


 

Innovative rammer. Førende komponenter. 


Pronghorns nye CX+Gravel er en fuldblods cykel-crosser til både cross, gravel og landevej. Med top-kvalitet i carbon, komponenter, through-axels, skivebremser, hurtige hjulsæt og en afbalanceret geometri, kan du køre ture på alle underlag og holde farten i alle felter. 


PRØV CX+GRAVEL I ET SHOWROOM

Hurtigere. På alle underlag.

Hemmelighed bag en god cross- og gravelcykel er balancen mellem fart, acceleration og komfort. Vi har mixet egenskaberne i vores nye CX’er således, at du får en cykel, der kan køre stærkt på alle typer af underlag og som du kan sidde på i flere timer af gangen. Brug den til racing, til touring, til landevej, til gravel – og der, hvor du normalt kører på en MTB. Det eneste, du behøver er at skifte dækkene fra CX til gravel eller dine almindelige landevejsdæk - og så kan du justere det sidste vha. dæktrykket. Cyklen er lettere end mange landevejscykler, og dermed en perfekt vintercykel også.

Få hjælp og rådgivning på telefon 23 95 10 00

Køb direkte udenom forhandlerne

Spar penge og få den bedste rådgivning.
Vi har skåret forhandlerledet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning.


 

Aktuelle kampagnecykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Shop cykler direkte

Shop komponenter direkte

Genveje til Pronghorn