Smukkere. Hurtigere. Mere komfortabel.

Pronghorns nye aero landevejsracere er dedikerede til kompromisløse ryttere og motionister, der kun ønsker een landevejscykel. Den race-orienterede geometri giver mulighed for en optimal position på cyklen og de tyndere aero sadelstræbere er både smukke og giver komforten til de længere ture. 

Carbon Road Aero Disc - fra kun kr. 20.990.

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

 

”En fryd for øjet..."
"En dejlig forfriskende oplevelse..."
"Essensen af en ægte racercykel...
"Value for money..."


"Pronghorn Road Aero Disc rummer essensen af en ægte racercykel: agressiv, agil og hurtig. Den er også testens billigste og det gør ikke den samlede oplevelse dårligere."

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST, 2019.

Få hjælp og rådgivning på telefon 23 95 10 00

 

Innovative rammer i højeste kvalitet Toray carbon 


PRONGHORN’s Carbon Road Aero Disc er en top kvalitets racer bygget af høj kvalitets carbon fra Japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores top ramme, så vi bruger altså ikke et billigere carbonmix på vores entry modeller. Pronghorn er skabt til at skabe fart.Butik, prøveture eller service?

Rendyrket fuldblod – på alle modeller.

En PRONGHORN Road Carbon Aero Disc er en dedikeret hard-core landevejsracer. Med den aggressive geometri kan du få samme køreposition som prof’erne og vinklerne i rammen hjælper dig så du hurtigere sidder optimalt og aerodynamisk. De tynde sadelstræbere og sadelpinden giver rigtig god komfort til de længere ture. Så de allerfleste kan sidde aggressivt på cyklen – også på længere ture – og samtidig være sikker på at komme hurtigst fra A til B.

PRONGHORN’s nyeste Carbon Road Aero Disc er den mest aerodynamiske og velkørende til dato. PRONGHORN’s DNA er matchet mellem den optimale top-ramme, de nyeste og letteste komponenter og et hjulsæt, der løfter den samlede maskine.

Pronghorn. Smuk og hurtig.Pronghorn nye Road Aero Disc er en all-round aeroracer, hvis smukke design er gennemført helt ud i alle samlinger og fittings.

FAKTA: Om aero racere generelt

Aero racere er generelt en meget populær type af landevejscykler. De bygget til at være mest muligt aerodynamiske. Dvs. at rammens rørprofiler er formgivet til at give mindst mulig vindmodstand. De fleste producenter af aeroracere har også ført denne tankegang ud i både integrerede styr og sadelpinde, samt i fittings og kabler.

Hjulene på en aeroracer kan med fordel også være aerodynamiske højprofilhjul, der virkelig kan bryde vinden og sætte turbo på både acceleration og topfart.

Da rytteren uden sammenligning er det element, der skaber mest af den samlede vindmodstand, tager flere og flere skridtet fuldt ud og vælger en aero-hjelm. Samtidig skal man være opmærksom på, at selv den mest aerodynamiske cykel mister noget af sin effekt, hvis man som rytter sidder meget oprejst på den - enten af komforthensyn, eller hvis man kører meget i bjerge sydpå.

Derfor aero
Man skal vælge en aeroracer, hvis fart over længere distancer er ens målsætning. Ellers kan man med fordel se mod en mere klassisk, bjergorienteret racer.

Aeroracere har generelt fået skyld for at være vindfølsomme og stive, hvilket skyldes de bredere rør på rammen og, at de ofte monteres med højprofilhjul over 50 mm. Holder man sig til 38 eller 50 mm hjul er det vores erfaring og filosofi, at cyklerne med fordel også kan bruges i det vindblæste danske terræn.

Pronghorn nye aeroracer er designet til at være knap så ekstremt aerodynamisk og stiv, så vi åbner således op mod, at flere og flere med fordel kan vælge netop vores Carbon Aero Disc som den eneste landevejscykel. Den kan også vælges som løbscyklen i kombination med en mere klassisk og bjergorienteret cykel.

Aeroracere skal ikke forveksles med enkeltstartscykler, der er endnu mere rendyrkede, men som designet til, at rytteren kun skal køre på i kortere tid.

Ring 23 95 10 00 eller besøg et af vores butikker eller showrooms, hvis du har konkrete spørgsmål omkring aeroracere generelt.

Se andre Pronghorn landevejsracere

Aktuelle kampagnecykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Se flere cykler

KOMPONENTER & DELE

Genveje til Pronghorn