Smukkere. Hurtigere. Mere komfortabel.

Pronghorns nye 2019 aero landevejsracere er dedikerede til kompromisløse ryttere og motionister, der kun ønsker een landevejscykel. Den race-orienterede geometri giver mulighed for en optimal position på cyklen og de tynde sadelstræbere giver komforten til de længere ture. 

Carbon Road Aero Disc

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

2 nye modeller kommer snart (med hhv. Shimano 105 og Ultegra) med priser fra DKK 20.990,-

 

”En fryd for øjet..."
"En dejlig forfriskende oplevelse..."
"Essensen af en ægte racercykel...
"Value for money..."


"Pronghorn Road Aero Disc rummer essensen af en ægte racercykel: agressiv, agil og hurtig. Den er også testens billigste og det gør ikke den samlede oplevelse dårligere."

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST, 2019.

Få hjælp og rådgivning på telefon 23 95 10 00

Rendyrket fuldblod – på alle modeller.

En PRONGHORN Road Carbon Aero Disc er en dedikeret hard-core landevejsracer. Med den aggressive geometri kan du få samme køreposition som prof’erne og vinklerne i rammen hjælper dig så du hurtigere sidder optimalt og aerodynamisk. De tynde sadelstræbere og sadelpinden giver rigtig god komfort til de længere ture. Så de allerfleste kan sidde aggressivt på cyklen – også på længere ture – og samtidig være sikker på at komme hurtigst fra A til B.

PRONGHORN’s nyeste Carbon Road Aero Disc er den mest aerodynamiske og velkørende til dato. PRONGHORN’s DNA er matchet mellem den optimale top-ramme, de nyeste og letteste komponenter og et hjulsæt, der løfter den samlede maskine.

Butik, prøveture eller service?


 

Innovative ramme-teknologier – skabt til at skabe fart. 


PRONGHORN’s Carbon Road Aero Disc er en top kvalitets racer bygget af høj kvalitets carbon fra Japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores top ramme.Se andre Pronghorn landevejsracere

Aktuelle kampagnecykler

PRONGHORN: HURTIGST PÅ DISTANCEN.

Se flere cykler

KOMPONENTER & DELE

OM PRONGHORN