Fart. Acceleration. Balance.

Pronghorns landevejsracere er dedikerede til kompromisløse ryttere og motionister, der kun ønsker een landevejscykel. Den race-orienterede geometri giver mulighed for en optimal position på cyklen og de tynde sadelstræbere giver komforten til de længere ture. 

Carbon Road Disc

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

Få hjælp og rådgivning på telefon 23 95 10 00

 

”Vi knuselsker den...”


"Pronghorn Carbon Road-Disc er noget så sjældent i 2018 som en 100% dedikeret hardcore landevejsracer. Den slags cykler er der ikke så mange af på markedet, og vi knuselsker den."

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST, 2018.

Rendyrket fuldblod – på alle modeller.

En PRONGHORN Road Carbon er en dedikeret hard-core landevejsracer. Med den aggressive geometri kan du få samme køreposition som prof’erne og vinklerne i rammen hjælper dig så du hurtigere sidder optimalt og aerodynamisk. De tynde sadelstræbere og sadelpinden giver rigtig god komfort til de længere ture. Så de allerfleste kan sidde aggressivt på cyklen – også på længere ture – og samtidig være sikker på at komme hurtigst fra A til B.

PRONGHORN’s nyeste Carbon Road Disc er den mest aerodynamiske og velkørende til dato. PRONGHORN’s DNA er matchet mellem den optimale top-ramme, de nyeste og letteste komponenter og et hjulsæt, der løfter den samlede maskine.

Butik, prøveture eller service?

Innovative ramme-teknologier – skabt til at skabe fart.

PRONGHORN’s Carbon Road er en top kvalitets racer bygget af høj kvalitets carbon fra Japanske Toray. Det er en let ramme med høj stivhed i krankboks og kronrør – og god indbygget komfort i sadelstræber og sadelpind. Alle modeller er bygget på vores top ramme.Se andre Pronghorn landevejsracere

Aktuelle kampagnecykler

PRONGHORN: DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

Se flere cykler

KOMPONENTER & DELE

Genveje til Pronghorn