XC. Racing. Marathon.

En Pronghorn MTB full-suspension er en fuldblods XC væddeløbs-cykel til dig, der går op i at komme først. Den er optimeret for vægt og stivhed med en aggressiv geometri. Du får en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker.

Sortiment MTB Fully Carbon 27.5

Sortiment MTB Fully Alu+Carbon 27.5

Sortiment MTB Fully Alu+Carbon 29

 

”Cyklen er 9 kg ren ondskab, der er designet til at komme først over stregen”
 

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST.

Pronghorn Fullies: XC-maskinerne til de danske spor.

MTB sporene og terrænet i Danmark er meget varierende og det går op, ned, ind, ud med hurtige mellemrum. Der er masser af rødder og andre udfordringer. En PRONGHORN Fully er perfekt designet til at hjælpe dig med at tackle disse udfordringer. Den er let at træde op i fart og giver god kontrol i svært terræn pga. APLS systemet. Du kan koncentrere dig om det væsentlige, cyklen justerer selv afdæmpningen så du får mest ud af dine watt. 

Ring til os på 23 95 10 00

Innovative ramme-teknologier – skabt til at skabe fart.

Rammen er lavet i topkvalitets carbon fra japanske Toray. Boltene er i titanium og lejerne er i høj kvalitet fra Japan. APLS geometrien betyder at cyklen selv regulerer om den skal være stiv i affjedringen, når du rejser dig og træder eller klatrer eller om dæmpningen skal aktiveres når der kommer påvirkninger fra terrænet nedefra.


Prøveture, service eller custom farver?

BEST-BUY cykler: Høj fart til lavere priser.

PRONGHORN: HURTIGST PÅ DISTANCEN.

Se flere cykler