Trails. Racing. Topfart.

​En Pronghorn MTB hardtail er en fuldblods XC væddeløbs-cykel til dig, der går op i at komme først. Den er optimeret for vægt og stivhed og designet med en aggressiv geometri. Uanset om du vælger alu eller carbon får du en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker.

Hardtail Alu 27.5 & 29


Fra kun kr. 9.990,-. Vælg mellem to flotte farver. Køb direkte online her – eller i vores tre danske showrooms. Fri fragt, retur, 1. service og 5 års garanti på rammen. 

Hardtail Carbon 27.5 & 29 

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

Få hjælp og rådgivning på telefon 23 95 10 00

 

Cyklen er rap og kvik i al slags terræn
 

MTB SWEDEN, TEST, 2017.

Butik, prøveture eller service?

Innovative ramme-teknologier – skabt til at skabe fart.

PRONGHORN’s MTB Carbon Hardtail er lavet på en top ramme bygget på de bedste kvaliteter i carbon fra japanske Toray. Den har ekstra stivhed i den kraftige krankboks og i kronrøret, der er forstærket med vores Grid Teknologi. Vi har indbygget Anti-Vibration i bagrammen, så du kan køre længere før ryggen, armene og nakken bliver træt. 

Vores Alu Hardtails lader intet tilbage at ønske i forhold til carbon versionen. Alu til mountainbikes er i kombination med den rigtige suspension og det rigtige set-up på dækkene et rigtig godt valg til ryttere med et budget under kr. 15.000.Pronghorn MTB Hardtail – lynhurtig og fræk.

En Pronghorn hardtail er den optimale løsning til dig, der går op i at komme hurtigst fra A til B. Du får en cykel hvor materialevalg, design, geometri og komponentvalg alt sammen er rettet mod at lave en cykel, der kører hurtigt i terrænet. Den er selvfølgelig også optimeret på vægt, så du kan forcere bakkerne og accelerere uden unødigt tab af energi. 27.5 eller 29 – dit valg efter temperament og kørestil.

Køb direkte udenom forhandlerne

Spar penge og få den bedste rådgivning.
Vi har skåret forhandlerledet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning.


 

Aktuelle kampagnecykler

PRONGHORN: HURTIGST PÅ DISTANCEN.

Se flere cykler

KOMPONENTER & DELE

Vi tilbyder et skarpt og komplet sortiment til den kræsne og prisbevidste rytter.

Genveje til Pronghorn