XC. Racing. Marathon.

En Pronghorn MTB full-suspension er en fuldblods XC væddeløbs-cykel til dig, der går op i at komme først. Den er optimeret for vægt og stivhed med en aggressiv geometri. Du får en lynhurtig cykel, der flyver op over bakkerne og holder farten på de flade stykker.

MTB Fully Carbon 29 


3 modeller. Hver i 2 farver. Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

MTB Fully Carbon 27.5 

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

MTB Fully Alu+Carbon 27.5

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

MTB Fully Alu+Carbon 29 

Køb den online her – eller i vores tre danske showrooms.

Få hjælp og rådgivning på telefon 23 95 10 00

Pronghorn Fullies: XC-maskinerne til de danske spor.

MTB sporene og terrænet i Danmark er meget varierende og det går op, ned, ind, ud med hurtige mellemrum. Der er masser af rødder og andre udfordringer. En PRONGHORN Fully er perfekt designet til at hjælpe dig med at tackle disse udfordringer. Den er let at træde op i fart og giver god kontrol i svært terræn pga. APLS systemet. Du kan koncentrere dig om det væsentlige, cyklen justerer selv afdæmpningen så du får mest ud af dine watt. 
 

VORES FULL SUSPENSION: APLS – GEOMETRISK SUSPENSION
Anti Power Loss System er Pronghorns unikke design DNA på fullsuspension. Skabt til at skabe øget fart ved effektivt at eliminere 'wobble'-fænomenet, som mange kender fra fullsuspension. APLS er geometrisk opbygget suspension uden elektronik eller lock-out på styret. Ved at montere bagdæmperen fuldt udstrukket på overrøret bliver den immun overfor power fra pedalerne, men kan let slåes i bund af stød nedefra fra rødder, rocks og andre forhindringer. Enkelt, effektivt og med et minimum af vedligeholdelse og fejlkilder.


”Cyklen er 9 kg ren ondskab, der er designet til at komme først over stregen.”
 

"Den klatrer godt pga. den lave vægt, hvor man virkelig kan fornemme accellerationen, når man rejser sig op og træder lidt ekstra."

CYKELMAGASINET DANMARK, TEST.

Innovative rammer – skabt til at skabe fart.

Rammen er lavet i topkvalitets carbon fra japanske Toray. Boltene er i titanium og lejerne er i høj kvalitet fra Japan. APLS geometrien betyder, at cyklen selv regulerer om den skal være stiv i affjedringen, når du rejser dig og træder eller klatrer – eller om dæmpningen skal aktiveres når der kommer påvirkninger fra terrænet nedefra. 

Prøveture, service eller custom farver?

Køb direkte udenom forhandlerne

Spar penge og få den bedste rådgivning.
Vi har skåret forhandlerledet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning.


 

Aktuelle kampagnecykler

PRONGHORN: HURTIGST PÅ DISTANCEN.

Se flere cykler

KOMPONENTER & DELE

Vi tilbyder et skarpt og komplet sortiment til den kræsne og prisbevidste rytter.

Genveje til Pronghorn